Vem är jag?

Bor i Bromma med fru och tax samt en hel del krukväxter. Född i Solna 1983, uppvuxen i Vallentuna med två föräldrar, en bror och en katt, och har därefter levt större delen av mitt liv i Stockholmsområdet, bortsett från några år i Uppsala, Göteborg, Los Angeles och Freiburg.

Intresserar mig för förändring och förvandling. Har tillbringat mycket tid i partipolitiken, först i Liberala Ungdomsförbundet och Folkpartiet, sedan i Gröna Studenter och Miljöpartiet.

Älskar att skriva och regissera för teater. Älskar att spela fiol, piano eller gitarr i band och orkester. Älskar att diskutera och debattera i skrift och muntligt. Älskar att prata hållbar, sund och välsmakande livsstil. Och så älskar jag att utforska nya saker. Så hjälp mig gärna med det!

CV Gabriel Liljenström 2017

Wikipedia

LinkedIn